Pàgines

diumenge, 10 de desembre del 2023

Arròs de secret ibèric, carxofes i albergínia

 


Ingredients per a 2 persones

110g de secret ibèric

2 carxofes

1 albergínia no molt grossa

1 pebrot verd dels prims

Ceba confitada

Salsa de tomàquet

450ml de brou

200g d’arròs

Oli, sal i pebre

Elaboració

Pelar i tallar les carxofes

Tallar l’albergínia, la ceba i el pebrot a la brunesa

Tallar el secret ibèric i salpebrar.

En una paella fregir les carxofes i retirar. En la mateixa paella fregir el pebrot i retirar i finalment fregir l’albergínia.

En la paella de fer l’arròs fregim el secret fins que quedi ben ros i el retirem. En el mateix oli posar la ceba que tenim confitada i deixem que agafi una mica més de color, després hi afegim el pebrot verd. Quan ho tenim confitat hi posem la salsa de tomàquet i deixem que es redueixi una mica.

Posem a la paella el secret, les carxofes i l’albergínia que es confiti tot junt. Hi tirem l’arròs i afegim el brou que ja tenim calent.

Amb el forn, prèviament escalfat a 200º hi posem la paella i quan veiem que el brou comença a bullir el baixem a 180º. Tenim l’arròs 17 minuts al forn.



 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada