Ingredients per a 2 persones
110g
de secret ibèric
2
carxofes
1
albergínia no molt grossa
1
pebrot verd dels prims
Ceba
confitada
Salsa
de tomàquet
450ml
de brou
200g
d’arròs
Oli,
sal i pebre
Elaboració
Pelar
i tallar les carxofes
Tallar
l’albergínia, la ceba i el pebrot a la brunesa
Tallar
el secret ibèric i salpebrar.
En
una paella fregir les carxofes i retirar. En la mateixa paella fregir el pebrot
i retirar i finalment fregir l’albergínia.
En
la paella de fer l’arròs fregim el secret fins que quedi ben ros i el retirem.
En el mateix oli posar la ceba que tenim confitada i deixem que agafi una mica
més de color, després hi afegim el pebrot verd. Quan ho tenim confitat hi posem
la salsa de tomàquet i deixem que es redueixi una mica.
Posem
a la paella el secret, les carxofes i l’albergínia que es confiti tot junt. Hi
tirem l’arròs i afegim el brou que ja tenim calent.
Amb
el forn, prèviament escalfat a 200º hi posem la paella i quan veiem que el brou
comença a bullir el baixem a 180º. Tenim l’arròs 17 minuts al forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada