Ingredients:
700gr de carn de vaca vella (del maluc o del filet)
4
rovells d’ou ecològic
1
c/s d’escalunya picada
1c/s
de cogombrets picats
1c/s
de tàperes picades
Salsa
perrin’s
Sal i pebre
Porradell
Oli
d’oliva verge extra
Piquem
la carn ben fina a ganivet, la reservem a la nevera estesa en una safata.
Tallem
l’escalunya, els cogombres, les tàperes i el porradell. En un bol fem una salsa
amb els rovells l’oli i els encortits.
Barregem
la carn amb la salsa i emplatem quan està ben fred.
Gelat
de mostassa amb Thermomix
Ingredients
150
gr. de nata
50
gr. de llet
50
gr. de mostassa de fines herbes
10
gr. de sucre
1
c/c whisky
sal
Batre
tots els ingredients fins aconseguir una crema suau.
Posa
el gelat en el congelador durant 1 hora, treure’l i programar 30 segons a
velocitat 6. Fer aquesta operació 3 vegades mes per trencar els cristalls de
gel i aconseguir un gelat cremós. Un cop fet això pots deixar el gelat en el
congelador fins que el vulguis fer servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada