Pàgines

dimecres, 22 d’abril del 2020

Steak Tàrtar amb gelat de mostassa de fines herbes






























Ingredients:
700gr de carn de vaca vella (del maluc o del filet)
4 rovells d’ou ecològic
1 c/s  d’escalunya picada
1c/s de cogombrets picats
1c/s de tàperes picades
Salsa perrin’s
Sal i pebre
Porradell
Oli d’oliva verge extra
Piquem la carn ben fina a ganivet, la reservem a la nevera estesa en una safata.
Tallem l’escalunya, els cogombres, les tàperes i el porradell. En un bol fem una salsa amb els rovells l’oli i els encortits.
Barregem la carn amb la salsa i emplatem quan està ben fred.

Gelat de mostassa amb Thermomix
Ingredients
150 gr. de nata
50 gr. de llet
50 gr. de mostassa de fines herbes
10 gr. de sucre
1 c/c whisky
sal
Batre tots els ingredients fins aconseguir una crema suau.
Posa el gelat en el congelador durant 1 hora, treure’l i programar 30 segons a velocitat 6. Fer aquesta operació 3 vegades mes per trencar els cristalls de gel i aconseguir un gelat cremós. Un cop fet això pots deixar el gelat en el congelador fins que el vulguis fer servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada