Pàgines

dissabte, 12 d’agost del 2023

Fricandó de rap

 


Ingredients per a 4 persones

1 kg de rap tallat a rodanxes

3 tomàquets madurs

1 ceba gran

Farina

Per fer la picada

Ametlles torrades

Pa fregit

Fumet

 

Elaboració

En una cassola amb oli fregir els talls de rap lleugerament enfarinats, volta i volta i retirar-los.

En el mateix oli fer el sofregit de ceba, posar una mica de sal i esperar que agafi color.

Posar el tomàquet ratllat, afegir una mica de sal i una mica de sucre, esperar que es confiti.

Fer la picada: posar les ametlles, el pa fregit i una mica de fumet i triturar-ho amb el braç elèctric, reservar.

Quan es sofregit està confitat afegir-hi el fumet i quan arrenca el bull posar-hi la picada i el rap i deixar-ho coure uns 10 minut, si el tall es petit amb 5 minuts ja n’hi ha prou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada