Ingredients per a 4 persones
1
kg de rap tallat a rodanxes
3
tomàquets madurs
1
ceba gran
Farina
Per fer la picada
Ametlles
torrades
Pa
fregit
Fumet
Elaboració
En
una cassola amb oli fregir els talls de rap lleugerament enfarinats, volta i
volta i retirar-los.
En
el mateix oli fer el sofregit de ceba, posar una mica de sal i esperar que agafi
color.
Posar
el tomàquet ratllat, afegir una mica de sal i una mica de sucre, esperar que es
confiti.
Fer
la picada: posar les ametlles, el pa fregit i una mica de fumet i triturar-ho
amb el braç elèctric, reservar.
Quan
es sofregit està confitat afegir-hi el fumet i quan arrenca el bull posar-hi la
picada i el rap i deixar-ho coure uns 10 minut, si el tall es petit amb 5
minuts ja n’hi ha prou.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada