Canapè de tonyina
Ingredients
Pa
de motlle sense crosta
Maionesa
Tonyina
de llauna
Ou
dur
Enciam
iceberg
Elaboració
Coure
els ous 13min, refrescar-los amb aigua freda i quan estan freds ratllar-los.
Tallar
l’enciam a tires ben primes
Esmicolar
la tonyina
En
un bol posar els ous ratllats, la tonyina, l’enciam i la maionesa, barrejar-ho
tot. Farcir les llesques de pa amb aquesta barreja.
Canapè de salmó
Ingredients
Pa
de motlle sense crosta
Maionesa
Ou
dur
Cogombres
amb vinagre
Salmó
Elaboració
Coure
els ous 13min, refrescar-los aigua freda
i quan estan freds ratllar-los.
Tallar
els cogombres a làmines fines
Barrejar
l’ou dur ratllat amb la maionesa
Sobre
una llesca de pa i posem una mica de maionesa i l’escampem. A sobre i posem un
tall de salmó, a sobre el cogombre laminat i a sobre l’ou dur amb la maionesa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada