Ingredient
Pollastre
farcit
Cansalada
del coll
Ceba
de Figueras
Alls
2
fulles de llorer petites
1
branqueta de farigola
4
Tomàquets de pera madurs i pelats
100g
de Conyac
300g
de vi ranci
Oli
d’oliva
Sal
Pebre
negre
Elaboració
En
una cassola hi posem una mica d’oli, la cansalada i el pollastre i esperem que
sigui ros. Un co esta ros el salem i posem el pebre negra. Afegim la ceba
tallada gruixudeta i els alls pelats, el llorer i la farigola i una mica més de
sal i de pebre. Després d’un quart d’hora hi posem el tomàquet pelat i
desgranat i ho tornem a tapar i esperem que
es torni a veure l’aigua. Ara hi posarem el Conyac i ho flamejarem i després hi
posem el triple de vi ranci que de conyac, el tornem a tapar i que s’ho begui
tot i que torni a rostir. Si veiem que fa falta una mica d’aigua li posem i el
tornem a tapar que torni a estofar i després rostir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada