Pàgines

dimecres, 17 de gener del 2024

Pollastre farcit rostit

 


Ingredient

Pollastre farcit

Cansalada del coll

Ceba de Figueras

Alls

2 fulles de llorer petites

1 branqueta de farigola

4 Tomàquets de pera madurs i pelats

100g de Conyac

300g de vi ranci

Oli d’oliva

Sal

Pebre negre

Elaboració

En una cassola hi posem una mica d’oli, la cansalada i el pollastre i esperem que sigui ros. Un co esta ros el salem i posem el pebre negra. Afegim la ceba tallada gruixudeta i els alls pelats, el llorer i la farigola i una mica més de sal i de pebre. Després d’un quart d’hora hi posem el tomàquet pelat i desgranat i ho tornem a  tapar i esperem que es torni a veure l’aigua. Ara hi posarem el Conyac i ho flamejarem i després hi posem el triple de vi ranci que de conyac, el tornem a tapar i que s’ho begui tot i que torni a rostir. Si veiem que fa falta una mica d’aigua li posem i el tornem a tapar que torni a estofar i després rostir.

 


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada