Pàgines

Index

A
Almívar
Amanida amb alvocat, bacallà i pinyons torrats
Arròs negre

C
Cabrit al forn
Calamars farcits
Calamrs farcits a l'estil del Nandu Jubany
Calamars amb ceba i vi
Calamarcets amb tinta
Calçotada 
Canapès de tonyina i de salmó
Canelons a l'estil Nandu
Canelons, adaptació Carles Gaig
Canelons, Carme Ruscalleda
Cansalada a baixa temperatura
Cansalada rostida
Capipota
Carn d'olla
Carn d'olla a Alella
Carn rostida
Carxofes confitades amb all i romaní
Castanyes
Choucroute a la catalana
Cloïsses amb cigrons i carxofes confitades
Cloïsses amb mongetes i vi blanc
Cloïsses amb vi blanc
Coca amb sardines marinades amb vinagre i tomàquet confitat
Coca amb sardines marinades amb sal i sucre i tomàquet Xerri 
Coca de full amb pebrots i ceba
Coca de llardons
Coca de trampó de la Piedad
Coll de xai farcit amb dàtils
Conill a l'"ajillo"
Conill al forn a carxofes
Corball a la planxa amb ceba i pebrots
Costelles de porc amb salsa agredolça
Costelles de porc amb salsa de cireres (adaptació Joan Roca)
Crema catalana
Crema de carbassa
Crema de gema
Crestes de tonyina 
Crestes de tonyina, espinacs i ou.
Croquetes d'albergínia
Croquetes de bacallà
Croquetes de rostit
Croquetes de la Montse
crostons i pinyons torrats
Cruixent de carxofes amb formatge de cabra
Cua de bou

E
Escalivada
Escabetx de sardines o tonyina
Espatlla de cabrit al forn
Espatlla de Xai al forn
Espàrrecs blancs a la planxa
Espinacs saltats
Esqueixada de bacallà
Estofat de patates amb costella de vedella
Estofat de vedella amb vi negre


F
Farcells de col amb mongetes
Fettuccine alla carbonara
Fideus a la cassola
Fideus d'arròs amb pollastre i verduretes
Filet al forn, amb herbes aromàtiques, vi ranci i patates rostides
Filet de porc al forn a l'estil Joan Roca

Focaccia
Fons de carn 1
Fons de carn 2 
Fricandó
Fricandó amb l'olla ràpida
Fricando de bolets al estil del Luca del restaurant Allium de Mataró
Fumet
Fumet a l'estil del Nandu Jubany

H
Hummus

L
M
Risotto de bolets
Roastbeeff
Rovellons a la paella
Rotlle de primavera estil Carme Ruscalleda

S
Salmó amb vinagreta d'encortits
Salmó marinat
Salsa fons de carn
Salsa de fruites del bosc
Salsa de vi blanc
Salsa de xató
Salsa maionesa amb tabasco verd
Salsa maionesa de carxofes
Salsa Tàrtarà, adaptació
Salsa per a calçots
Samfaina adaptació Carme Ruscalleda
Sardines marinades i pebrot escalivat en una torrada
Seitons en vinagre
Sèpia amb pèsols
Sopa de ceba
Sopa de galets i carn d'olla
Sopa de poma
Sopa de verdures
Sopa de tomàquet
Steak Tàrtar
Strudel de poma
Suquet rap i cloïsses

T
Tàrtar de maduixots
Tàrtar de Tonyina
Tàrtar de tonyina amb Guacamole (adaptació del Nandu Jubany)
Tàrtar de vedella amb gelat de mostassa
Tarta Tatin
Tempura amb la Thermomix
Tempura Carme Ruscalleda
Timbal d'escalivada amb formatge de cabra gratinat
Tombet mallorquí
Torrada amb porchetta al forn
Torró de gema cremada
Tortilles de blat amb variants

V
Verat amb verduretes escabetxades
Verat fornejat amb patates, alls i cebes tendres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada