Ingredients
per a 4 persones
4 talls de
bacallà de 140g
6 ous durs
200g ceba de
Figueres
4 tires de
pebrot vermell escalivat
50g de farina
2 grans d’all
125 oli d’oliva
verge extra
500g tomàquet
sofregit
5g de pebre
vermell dolç i picant la meitat de cada
Panses i
pinyons
Pebre negre
Arrebossem el
bacallà i espolsem la farina que sobre. El posem a fregir amb una paella amb
abundant oli i calent. Comencem per la part del llom i després el girem. El
deixem cruet perquè després el posarem al forn. El posem en una safata fonda. Bullim
els ous durs, 10’.
Tallem l’all i la ceba a juliana i sofregim en una paella amb oli. Quan agafa una mica de color hi afegim el pebre vermell dolç i picant i el raig de vi blanc. Hi posem el sofregit de tomàquet i deixem coure una estona.
Agafem la safata
on hi tenim el bacallà i hi posem els ous partits per la meitat, el sofregit i
si volem els pinyons i les panses. Ho acabem posant al forn a gratinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada