Pàgines

dimecres, 16 de febrer del 2022

Bacallà de quaresma (adaptació Nandu Jubany)

 


Ingredients per a 4 persones

4 talls de bacallà de 140g

6 ous durs

200g ceba de Figueres

4 tires de pebrot vermell escalivat

50g de farina

2 grans d’all

125 oli d’oliva verge extra

500g tomàquet sofregit

5g de pebre vermell dolç i picant la meitat de cada

Panses i pinyons

Pebre negre

 Elaboració

Arrebossem el bacallà i espolsem la farina que sobre. El posem a fregir amb una paella amb abundant oli i calent. Comencem per la part del llom i després el girem. El deixem cruet perquè després el posarem al forn. El posem en una safata fonda. Bullim els ous durs, 10’.

Tallem l’all i la ceba a juliana i sofregim en una paella amb oli. Quan agafa una mica de color hi afegim el pebre vermell dolç i picant i el raig de vi blanc. Hi posem el sofregit de tomàquet i deixem coure una estona.

Agafem la safata on hi tenim el bacallà i hi posem els ous partits per la meitat, el sofregit i si volem els pinyons i les panses. Ho acabem posant al forn a gratinar.

 

 

 

 

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada