Ingre
3 cebes pelades
a talls de 2cm
8 tomàquets
madurs ratllats, sense la pell i les granes
2 pebrots
vermells tallats de 2x2cm
1 pebrot verd
molsut tallat 2x2 cm
1 carbassó
sense pelar tallat 2x2 cm
1 albergínia
sense pelar tallada de 2x2 cm posar els talls l’albergínia amb sal 15 minuts
abans
Sal i pebre
blanc
Oli d’oliva verge
extra
Elaboració
En una paella
ampla i amb un raig d’oli, fer sofregir la ceba fins que quedi rossa, uns 20
minuts. Afegir el tomàquet ratllat i continuar la cocció uns 20 minuts més.
Salpebrar i reservar.
En una altra
paella amb oli, fer sofregir el pebrot vermell. Quan porta uns 4 minuts
afegir-hi el verd i seguir sofregint 8 minuts mes. Incorporar els talls de
carbassó i continuar 5 minuts més. Salpebrar.
Escórrer els
talls albergínia del suc que ha deixat anar i assecar-los i en una altra paella
amb oli saltejar durant uns 7 minuts.
Ajuntar a la
paella que hi tenim la ceba i el tomàquet, els pebrot, el carbassó, i l’albergínia
i coure-ho durant 3 minuts tot junt. Afinar de sal i pebre i la samfaina ja
està llesta.
Possibles plats
Conill amb samfaina, rostir el conill a banda i després afegir-hi la samfaina.
Truita a la
paisana
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada