Pàgines

dimecres, 16 de febrer del 2022

Bonítol a l'all cremat amb patates al microones

 


Ingredients

Lloms de bonítol

Salmorra

Oli

Pebre

alls

Vinagre

Sal

Film transparent

Elaboració

El peixater ens pot fer els dos lloms, però encara queden espines per treure, les de la ventresca que es poden treure amb pinces i les del mig del llom, en aquest cas podem  fent dos talls un a cada costat de l’espina i estirar-la. Posar els dos llom en salmorra freda de nevera, això fa que s’hidrati i que perdi la sang.

Posar el forn a 150º. En una paella posar una mica d’oli, esperar que estigui calent i posar els dos llom pel costat de la llom, girar quan estigui sallat esperar que també s'hagi sallat i posar en una safata de forn.

En una paella amb oli posar els alls laminats i esperar que es daurin una mica, retirar la paella i quan baixi una mica l’escalfor afegir el vinagre. Posar l'all cremat al damunt del peix i posar-ho al forn 2 minuts perquè s’acabi de coure

Patates al microones

Embolicar les patates amb fil transparent i posar-les al microones, el temps dependrà de la quantitat de patates i de lo grosses que siguin.

Per veure si estan fetes les podem punxar amb un escuradents o amb un ganivet.

Quan estan cuites, els hi trèiem el film, les tallem a rodanxes i les posem en una paella amb una mica de sal, pebre i oli. Esperem que estiguin rosses .

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada