Ingredients
Lloms de
bonítol
Salmorra
Oli
Pebre
alls
Vinagre
Sal
Film transparent
Elaboració
El peixater ens
pot fer els dos lloms, però encara queden espines per treure, les de la
ventresca que es poden treure amb pinces i les del mig del llom, en aquest cas podem fent dos talls un
a cada costat de l’espina i estirar-la. Posar els dos llom en salmorra freda
de nevera, això fa que s’hidrati i que perdi la sang.
Posar el forn a
150º. En una paella posar una mica d’oli, esperar que estigui calent i posar els
dos llom pel costat de la llom, girar quan estigui sallat esperar que també s'hagi sallat i posar en una safata de forn.
En una paella amb
oli posar els alls laminats i esperar que es daurin una mica, retirar la paella
i quan baixi una mica l’escalfor afegir el vinagre. Posar l'all cremat al damunt del peix i posar-ho
al forn 2 minuts perquè s’acabi de coure
Patates al microones
Embolicar les
patates amb fil transparent i posar-les al microones, el temps dependrà de la
quantitat de patates i de lo grosses que siguin.
Per veure si
estan fetes les podem punxar amb un escuradents o amb un ganivet.
Quan estan
cuites, els hi trèiem el film, les tallem a rodanxes i les posem en una paella
amb una mica de sal, pebre i oli. Esperem que estiguin rosses .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada