Pàgines

dimecres, 16 de febrer del 2022

Tàrtar de tonyina amb Guacamole (adaptació del Nandu Jubany)

 


Ingredients per a 6 persones

600g llom de tonyina

Salsa Perrins

Tabasco verd

Llima

Oli d’oliva verge extra

Sal i pebre blanc

 

700g Alvocat

Ceba

Llima

Tabasco verd

Oli d’oliva verge extra

Sal

Pebre negre

Ruca per decorar

Elaboració Guacamole

Pelar i tallar els alvocats petits.  Tallar la ceba a daus petits.

En un vol posar l’alvocat, i la ceba i remenar.

Afegir el suc de la llima, el tabasco verd, la sal, el pebre i l’oli i remenar-ho bé sense que s’aixafi. Provar-ho per veure si s’ha de rectificar.

Elaboració del tàrtar de tonyina

Tallar la tonyina primer a tires i després a daus petits.

Amanim amb la llima, l’oli verge, la sal, el pebre negre, la salsa Perrins, i el tabasco verd 

Ho remenem ben remenat.

En un motlle posem primer el Guacamole i al damunt el tàrtar de tonyina. Desemmotllem i, al damunt per decorar i posem una mica de ruca amanida amb sal, oli

 

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada