Ingredients per
a 6 persones
600g llom de tonyina
Salsa Perrins
Tabasco verd
Llima
Oli d’oliva
verge extra
Sal i pebre blanc
700g Alvocat
Ceba
Llima
Tabasco verd
Oli d’oliva
verge extra
Sal
Pebre negre
Ruca per
decorar
Elaboració Guacamole
Pelar i tallar els alvocats petits. Tallar la ceba a daus petits.
En un vol posar
l’alvocat, i la ceba i remenar.
Afegir el suc
de la llima, el tabasco verd, la sal, el pebre i l’oli i remenar-ho bé sense
que s’aixafi. Provar-ho per veure si s’ha de rectificar.
Elaboració del tàrtar de tonyina
Tallar la
tonyina primer a tires i després a daus petits.
Amanim amb la
llima, l’oli verge, la sal, el pebre negre, la salsa Perrins, i el tabasco verd
Ho remenem ben
remenat.
En un motlle
posem primer el Guacamole i al damunt el tàrtar de tonyina. Desemmotllem i, al
damunt per decorar i posem una mica de ruca amanida amb sal, oli
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada