Ingredients per a 4 persones
4 lloms de bacallà
de 140-150g
280g de
mongetes del ganxet
50 g de farina
125g Oli d’oliva
verge extra
Grans d’alls
laminats
Pebre vermell
dolç i picant
Copa de vi blanc
Julivert
Pebre negre
Elaboració
Posar una mica d’oli en una paella antiadherent i posar-hi les mongetes cuites, donar un parell de voltes, posar-hi el pebre negre i reservar en una safata de forn. Col·locar en el forn que tenim a 100º.
Tenir el bacallà
dessalat. Arrebossar-lo amb farina, espolsant la que sobre. Fregir-lo en oli
abundant i calent (núm.9), començar per la part del llom, donar-li la volta
quan esta ben ros. Vigilar que no quedi massa fet ja que perd la consistència. Posar
el bacallà al damunt de les mongetes, i espolsar per sobre el pebre vermell
dolç i picant. Per nosaltres una mica més de dolç que de picant.
En el mateix
oli de fregir el bacallà posar els alls
laminats, quan estan una mica rossos afegir la copa de vi blanc, esperar un minut
i tirar-ho al damunt del bacallà i les mongetes.
Per acabar el
plat posar-hi el julivert trinxat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada