Pàgines

dimecres, 16 de febrer del 2022

Pèsols ofegats amb ou potxé i cansalada

 


Ingredients

600g de pèsols

4 ous de gallina

150g de ceba tendre

50g de mantega

50g d’oli d’oliva verge extra

Cansalada grassa al gust

Elaboració 

Tallar al ceba tendra ben fina, posar l’oli i la mantega en una cassola i posar la ceba a potxar. Quan veiem que la ceba esta transparent, afegir-hi els pèsols, tapem la cassola de forma hermètica, si fa falta li posem un paper vegetal i els deixem coure fins que estiguin tous, entre 9 i 15 minuts segons el tipus de pèsol.

En un altre casso fem els ous potxés, que els posarem en el paper film i els deixarem coure 5 minuts.

D’altra banda tallem la cansalada ben fina.

Quan els pèsols ja estan cuits posem a sobre els ous i la cansalada, deixem passar un minut fins que la cansalada queda transparent.

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada