Pàgines

dimarts, 16 d’abril del 2024

Salsa Tàrtarà, adaptació



Ingredients

1 ou

1 ou dur

1 cullerada de mostassa antiga

300 g d’oli d’oliva suau

30g de vinagre

Estragó, julivert, menta, farigola, han de ser fresques

Tàperes

Cogombres en vinagre

Pipares

Sal

Pebre negre

Elaboració

En un vol posar el rovell, que estigui a temperatura ambient, una mica de sal i amb les barnilles començar la maionesa, anar afegint l’oli i el vinagre de tant en tant.

Picar: les tàperes, les pipares, els cogombres, la menta, la farigola, l’estragó i l’ou dur. Afegir-ho a la maionesa i remenar. Posar una mica de pebre negre i tastar per veure si està bé de sal i si cal rectificar.

Va molt bé per acompanyar carns rostides al forn.

 

 

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada