Pàgines

dimarts, 16 d’abril del 2024

Verdures saltejades amb ous esparracats

 


Ingredients

Posar les verdures que hi ha a la nevera i que es  puguin saltejar, també poden ser bolets

Ceba

Porro

Pastanaga

Pebrot verd italià

Carbassó

Mongetes tendres

Carxofes confitades amb oli

Oli, sal i pebre

Pernil

Ous

Elaboració

Tallar totes les verdures menys les mongetes que primer les bullirem al dente.

Posar oli en una paella i sofregir la ceba i el porro, no posar sal fins al final. Afegir el pebrot i la pastanaga, remenar i que es cogui una mica, si veiem que li falta oli, n’afegim, però no ha des ser oliós. Quan veiem que està una mica cuit posar el carbassó i seguir remenant. Agafar les mongetes que hem cuit al dente, uns 7 minuts, i tallar-les, afegir-les a paella juntament amb la carxofa confitada que prèviament hem tallat. Quan ho tenim tot cuit ho salpebrem i ho reservem mentre fem els ous.

Tallem el pernil a trossos no molt petits.

Fem els ous ferrats amb l’oli ben calent, els posem en un plat fons i els esparraquem.

Muntem el plat: primer la verdura, després els talls de pernil i al damunt l’ou esparracat.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada