Ingredients
Posar les verdures que hi ha a la
nevera i que es puguin saltejar, també
poden ser bolets
Ceba
Porro
Pastanaga
Pebrot verd italià
Carbassó
Mongetes tendres
Carxofes confitades amb oli
Oli, sal i pebre
Pernil
Ous
Elaboració
Tallar totes les verdures menys les
mongetes que primer les bullirem al dente.
Posar oli en una paella i sofregir la
ceba i el porro, no posar sal fins al final. Afegir el pebrot i la pastanaga,
remenar i que es cogui una mica, si veiem que li falta oli, n’afegim, però no
ha des ser oliós. Quan veiem que està una mica cuit posar el carbassó i seguir
remenant. Agafar les mongetes que hem cuit al dente, uns 7 minuts, i
tallar-les, afegir-les a paella juntament amb la carxofa confitada que
prèviament hem tallat. Quan ho tenim tot cuit ho salpebrem i ho reservem mentre
fem els ous.
Tallem el pernil a trossos no molt
petits.
Fem els ous ferrats amb l’oli ben
calent, els posem en un plat fons i els esparraquem.
Muntem el plat: primer la verdura,
després els talls de pernil i al damunt l’ou esparracat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada