Pàgines

Index

A
Almívar
Amanida amb alvocat, bacallà i pinyons torrats
Arròs negre

C

Cabrit al forn
Calamars farcits
Calamrs farcits a l'estil del Nandu Jubany
Calamars amb ceba i vi
Calamarcets amb tinta
Calçotada 
Canapès de tonyina i de salmó
Canelons, adaptació Carles Gaig
Canelons, Carme Ruscalleda
Cansalada a baixa temperatura
Cansalada rostida
Carn d'olla
Carn d'olla a Alella
Carn rostida
Carpaccio de tomàquet
Carxofes a la barbacoa
Carxofes confitades amb all i romaní
Castanyes
Choucroute a la catalana
Cigrons bullits en l'olla ràpida
Cloïsses amb cigrons i carxofes confitades
Cloïsses amb mongetes i vi blanc
Cloïsses amb vi blanc
Coca amb sardines marinades amb vinagre i tomàquet confitat
Coca amb sardines marinades amb sal i sucre i tomàquet Xerri 
Coca de trampó de la Piedad
Coca d'escalibda o de trampó
Coll de xai farcit amb dàtils
Conill a l'"ajillo"
Conill al forn a carxofes
Conill amb samfaina
Corball a la planxa amb ceba i pebrots
Costellam de xai al forn
Costelles de porc amb salsa agredolça
Crema catalana
Crema de carbassa
Crema de gema
Crestes de tonyina 
Croquetes de rostit
Croquetes de la Montse
crostons i pinyons torrats
Cruixent de carxofes amb formatge de cabra
Cua de bou

E
Escalivada
Escabetx de sardines o tonyina
Espaguetis amb salsa de bolets
Espatlla de cabrit al forn
Espatlla de xai a baixa temperatura
Espatlla de Xai al forn
Espàrrecs blancs a la planxa
Espinacs saltats
Esqueixada de bacallà
Estofat de patates amb costella de vedella
Estofat de vedella amb vi negre


F
Farcells de col amb mongetes
Fettuccine alla carbonara
Fideus a la cassola
Filet al forn, amb herbes aromàtiques, vi ranci i patates rostides
Flor de carxofa
Fons de carn 1
Fons de carn 2 
Fricandó
Fricandó amb l'olla ràpida
Fumet
Fumet a l'estil del Nandu Jubany

G
Galantina casolana de pollastre
Garrí al forn
Gazpacho

H
Hummus

L
M
Risotto de bolets
Roastbeeff
Rovellons a la paella
Rotlle de primavera estil Carme Ruscalleda

S
Salmó amb vinagreta d'encortits
Salsa fons de carn
Salsa de fruites del bosc
Salsa de xató
Salsa maionesa amb tabasco verd
Salsa maionesa de carxofes
Salsa Tàrtarà, adaptació
Salsa per a calçots
Samfaina adaptació Carme Ruscalleda
Sardines marinades i pebrot escalivat en una torrada
Secret ibèric amb carxofes confitades amb oli
Seitons en vinagre
Sèpia amb pèsols
Sopa de ceba
Sopa de galets i carn d'olla
Sopa de verdures
Sopa de tomàquet
Steak Tàrtar
Suquet rap i cloïsses

T
Tàrtar de maduixots
Tàrtar de Tonyina
Tàrtar de tonyina amb Guacamole (adaptació del Nandu Jubany)
Tàrtar de vedella amb gelat de mostassa
Tarta Tatin
Tempura
Tempura Carme Ruscalleda
Timbal d'escalivada amb formatge de cabra gratinat
Timbal de verdures al microones
Tirabecs
Tombet mallorquí
Torrada amb porchetta al forn
Torró de gema cremada

V
Verat amb verduretes escabetxades
Verat fornejat amb patates, alls i cebes tendres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada