Ingredients
per a un motlle de 24 cm
1 rul·lo de galetes digestive
100 g de mantega a temperatura
ambient
La mantega
representarà aproximadament la meitat del pes de les galetes, dependrà també
del tipus de galeta.
Estris: TMX o picadora, motlle
desmuntable de 24 cm de diàmetre
Elaboració:
Si
decideixes coure-la al forn per tal que quedi cruixent, escalfa el forn a 180ºC
funció ventilador + dalt i baix.
Trenca les
galetes en 2 o 4 trossos. Tritura amb la teva picadora o amb la TMX donant uns
cops de turbo.
Afegeix la
mantega tallada a daus i dona uns cops de turbo fins que estigui ben barrejada
amb les galetes. Notaràs que la màquina canvia de soroll.
Cobreix la
base d’un motlle desmuntable i pressiona bé fins que estigui ben llisa i
premsada.
Enfornar-la
per tal que quedi cruixent durant 10-12 minuts a 180ºC fins que estigui daurada.
Una vegada
cuita, deixar refredar i posa per sobre el farcit.
Per a la crema de Mascarpone
250g de nata líquida per muntar
250g de formatge mascarpone
60g de sucre glaç
250g de nata líquida per muntar
250g de formatge mascarpone
60g de sucre glaç
Preparem la crema i ho farem posant la
papallona a la Thermomix. Hi fiquem la nata, el mascarpone i el sucre glaç.
Programem velocitat 3,5 fins que estigui muntada la crema.
Posem la crema al per sobre de la galeta, millor posar-la amb màniga pastissera per no arrossegar la galeta
Posem la crema al per sobre de la galeta, millor posar-la amb màniga pastissera per no arrossegar la galeta
Posar pel damunt el gerd i deixar-ho una
estona a la nevera.
Abans de servir posar pel damunt una mica
de sucre glaç.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada