Ingredients
4
porros tendres
25g
maizena
40g
d’oli d’oliva
60g
de porro picat
250g
d’aigua
60g
d’avellanes torrades picades
Un
pessic de sucre
Un
pessic de sal
Nou
moscada
20g
d’olives negres picades
1cullerada
de vinagre balsàmic
45g
d’oli d’oliva
Elaboració
Netejar
els porros i tallar la punta i la part verda, i retirar la primera capa,
opcional.
Preescalfar
el forn a 190º i rostir els porros sencers en una safata durant 30 minuts, no
cal afegir-li oli ni girar-los. Passat aquest temps deixar-los en el forn 10
minuts més. Els pelem i els tallem a rodanxes.
Per
la beixamel, posar oli en un casso a foc suau i escalfem el porro picat, a
continuació, hi afegim la maizena i la torrem una mica. Afegim l’aigua, el
sucre i la sal. Barrejar sobre el foc vigilant que no s’enganxi. Quan tenim la
beixamel feta la retirem del foc i afegim la nou moscada i les avellanes
trinxades.
Per
la vinagreta, barregem bé les olives trinxades, el vinagre balsàmic i l’oli.
En
una safata posem el porros, al damunt la beixamel i a sobre la vinagreta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada