Pàgines

dilluns, 1 de juliol del 2024

Capipota



Ingredients

500g capipota

3 grans d’all

2 cebes mitjanes

1 pebrot verd

1 cullerada de cafè de pebre vermell dolç

400ml de brou

3 fulles de llorer

Salsa de tomàquet

250 de cigrons o mongetes cuits

Elaboració

Posar oli en una cassola, posar els alls i que es daurin una mica. Tallar la ceba i el pebrot i afegir a la cassola, salar. Esperar que aquest sofregit s’estovi i posar-hi el llorer, deixar coure 5 minuts i afegir la salsa de tomàquet. Deixar que es confiti tot junt.

Posar-hi el capipota i posar-hi el pebre vermell, remenar perquè no es cremi el pebre.
Afegir el brou i el pebre verd. Deixar coure uns 35 minuts.

Posar-hi els llegums i deixar coure tot junt uns 5 minuts perquè els llegums no es desfacin.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada