Ingredients
500g capipota
3 grans d’all
2 cebes mitjanes
1 pebrot verd
1 cullerada de cafè de pebre vermell
dolç
400ml de brou
3 fulles de llorer
Salsa de tomàquet
250 de cigrons o mongetes cuits
Elaboració
Posar oli en una cassola, posar els alls
i que es daurin una mica. Tallar la ceba i el pebrot i afegir a la cassola,
salar. Esperar que aquest sofregit s’estovi i posar-hi el llorer, deixar coure
5 minuts i afegir la salsa de tomàquet. Deixar que es confiti tot junt.
Posar-hi el capipota i posar-hi el
pebre vermell, remenar perquè no es cremi el pebre.
Afegir el brou i el pebre verd. Deixar
coure uns 35 minuts.
Posar-hi els llegums i deixar coure
tot junt uns 5 minuts perquè els llegums no es desfacin.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada