Llobarros
individuals
Unes cloïsses
Una gamba per
persona
Tomàquets cherry
Oli, sal,
sucre, pebre, orenga
Vi blanc
Elaboració
Demanar al peixater
que ens obri els llobarros però que no tregui l’espina.
En una safata d’anar
al forn posar oli i al damunt els llobarros. Els amanim amb sal i pebre. En la
mateixa safata hi posem les cloïsses i les gambés, això fa que el peix tingui
molt més sabor i pel damunt un raig d’oli.
Escalfem el
forn a 200º i quan estigui calent hi posem la safata amb el peix. Al cap de
cinc minuts ho ruixem amb una mica de vi blanc. Ha d’estar entre 15 i 17’ al
forn.
Mentrestant,
tallem els tomàquets cherry, posem oli abundant en una paella i quan estigui
una mica calent afegim el tomàquets, amb una mica de sal i una mica de sucre.
També hi podem posar orenga si ens agrada.
Quan el peix
està fet, posem pel damunt els tomàquets fregits.
Es pot fer
sense els tomàquets, o amb all cremat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada