Pàgines

divendres, 2 de desembre del 2022

Llobarros individuals al forn


Ingredients

Llobarros individuals

Unes cloïsses

Una gamba per persona

Tomàquets cherry

Oli, sal, sucre, pebre, orenga

Vi blanc

Elaboració

Demanar al peixater que ens obri els llobarros però que no tregui l’espina.

En una safata d’anar al forn posar oli i al damunt els llobarros. Els amanim amb sal i pebre. En la mateixa safata hi posem les cloïsses i les gambés, això fa que el peix tingui molt més sabor i pel damunt un raig d’oli.

Escalfem el forn a 200º i quan estigui calent hi posem la safata amb el peix. Al cap de cinc minuts ho ruixem amb una mica de vi blanc. Ha d’estar entre 15 i 17’ al forn.

Mentrestant, tallem els tomàquets cherry, posem oli abundant en una paella i quan estigui una mica calent afegim el tomàquets, amb una mica de sal i una mica de sucre. També hi podem posar orenga si ens agrada.

Quan el peix està fet, posem pel damunt els tomàquets fregits.

Es pot fer sense els tomàquets, o amb all cremat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada