Pàgines

dimarts, 29 d’agost del 2023

Pollastre adaptació Santi Santamaria


 Ingredients

4 quarts de la cuixa

2 tomàquets madurs mitjanets

2 cebes mitjanes

1 cabeça d’all

2 remets d’herbes, llorer, farigola i àpid

4 c/s de brandi

Brou

Oli, sal i pebre

 Picada

1 c/s de julivert

1c/s de brandi

4g de xocolata

Una llesca de pa fregit

7 ametlles torrades

Sal

Una mica de brou

 

Elaboració

Netejar  el pollastre, (es pot guardar el fetge per posar a la picada). Tallar els quarts per la meitat, separar la cuixa de la besanca. Salpebrar-lo.

Posar oli a la cocotte i esperar que s’escalfi, al número 6 ja es suficient, posar-hi el pollastre i esperar que es dauri. Quan el tenim ros posar-hi les dues cebes senceres, la cabeça d’alls i els remets d’herbes. Deixar coure 30 minuts, si veiem que li falta una mica de suc afegir-hi el brou.

Passat el temps posar-hi els dos tomàquets madurs que prèviament els hi haurem fet un petit tall i el brandi, deixar-ho coure tot junt uns 20 minuts i afegir una mica de brou.

Per la picada, posem tots els ingredients en el vas del minipimer i ho triturem.

Posar la picada al pollastre,  i deixar coure tot junt uns minuts, deixar reposar.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada