Ingredients
4
quarts de la cuixa
2
tomàquets madurs mitjanets
2
cebes mitjanes
1
cabeça d’all
2
remets d’herbes, llorer, farigola i àpid
4
c/s de brandi
Brou
Oli,
sal i pebre
1
c/s de julivert
1c/s
de brandi
4g
de xocolata
Una
llesca de pa fregit
7
ametlles torrades
Sal
Una
mica de brou
Elaboració
Netejar el pollastre, (es pot guardar el fetge per
posar a la picada). Tallar els quarts per la meitat, separar la cuixa de la
besanca. Salpebrar-lo.
Posar
oli a la cocotte i esperar que s’escalfi, al número 6 ja es suficient, posar-hi
el pollastre i esperar que es dauri. Quan el tenim ros posar-hi les dues cebes
senceres, la cabeça d’alls i els remets d’herbes. Deixar coure 30 minuts, si
veiem que li falta una mica de suc afegir-hi el brou.
Passat
el temps posar-hi els dos tomàquets madurs que prèviament els hi haurem fet un
petit tall i el brandi, deixar-ho coure tot junt uns 20 minuts i afegir una
mica de brou.
Per
la picada, posem tots els ingredients en el vas del minipimer i ho triturem.
Posar
la picada al pollastre, i deixar coure
tot junt uns minuts, deixar reposar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada