Pàgines

dimarts, 29 d’agost del 2023

Vieires gratinades


Ingredients

10 vieires per persona

5  xalotes 

Un raig de vi blanc

250 ml de crema de llet

Mantega

Oli

Farina de galeta

Elaboració

Separar la vieira de la conxa i netejar les dues coses, que no quedi sorra.

Separar el cos dels coralls

Trinxar molt petit els coralls

Tallar la xalota molt petita

Posar la mantega en una paella i quan estigui desfeta posar-hi el cos de les vieires, aproximadament 1 minut per cada costat, retirar.

En la mateixa mantega que hem cuit les vieires i posem les xalotes tallades molt petites, esperem que s’estovin i quan ja estan cuites i posem un raig de vi blanc. Esperem que s’evapori i llavors hi posem els coralls,  i que es fregeixin una miqueta i després afegim la crema de llet i que cogui una mica tot junt.

A dins les conxes posem les vieires i les cobrim amb la salsa que hem fet. Espolsem la farina de galeta per sobre i ho posem al forn amb el gratinador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada