Ingredients
10 vieires per persona
5 xalotes
Un
raig de vi blanc
250
ml de crema de llet
Mantega
Oli
Farina
de galeta
Elaboració
Separar
la vieira de la conxa i netejar les dues coses, que no quedi sorra.
Separar
el cos dels coralls
Trinxar
molt petit els coralls
Tallar
la xalota molt petita
Posar
la mantega en una paella i quan estigui desfeta posar-hi el cos de les vieires,
aproximadament 1 minut per cada costat, retirar.
En
la mateixa mantega que hem cuit les vieires i posem les xalotes tallades molt petites,
esperem que s’estovin i quan ja estan cuites i posem un raig de vi blanc. Esperem
que s’evapori i llavors hi posem els coralls, i que es fregeixin una miqueta i després afegim la crema de llet i que cogui una mica tot junt.
A
dins les conxes posem les vieires i les cobrim amb la salsa que hem fet.
Espolsem la farina de galeta per sobre i ho posem al forn amb el gratinador.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada