Pàgines

dissabte, 7 d’octubre del 2023

Paella d'arròs al forn segons el Manel

 


Ingredients per 4 persones

1 pebrot verd

1 pastanaga

2 o 3 carxofes

50 g de mongetes tendres

2 caienes

una mica de safrà

300 g d’arròs bomba

750 ml de fumet

100 g de sofregit de ceba

100 g de sofregit de tomàquet

300 g de cloïsses

300 g de sípia

 

Elaboració

Tallar el pebrot, la pastanaga, les carxofes, les mongetes tendres. Sofregir-ho tot amb el 2 pebrots de caiena un 15 o 20 minuts. Treure la caiena i afegir el sofregit de ceba, barrejar-ho bé.

Afegir el sofregit de tomàquet, barrejar bé i deixar coure una mica tot junt.

Fregir la sípia en la paella. Afegir el sofregit de verdura a la sípia.

Afegir l’arròs a la paella i rossejar l’arròs una estona. Afegir a la paella el fumet i espera que comenci a bullir.

Fer una picada d’alls, julivert i safrà. Quan el fumet comença a bullir afegir la picada.

Afegir les cloïsses.

Abans hem posat a escalfar el forn a 220º, posem la paella al forn i baixem la temperatura a 180º. Deixar 17 minuts al forn i no tocar.

Treure la paella i deixar-la reposar entre 2 i 3 minuts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada