Ingredients per 4 persones
1
pebrot verd
1
pastanaga
2
o 3 carxofes
50
g de mongetes tendres
2
caienes
una
mica de safrà
300
g d’arròs bomba
750
ml de fumet
100
g de sofregit de ceba
100
g de sofregit de tomàquet
300
g de cloïsses
300
g de sípia
Elaboració
Tallar
el pebrot, la pastanaga, les carxofes, les mongetes tendres. Sofregir-ho tot
amb el 2 pebrots de caiena un 15 o 20 minuts. Treure la caiena i afegir el
sofregit de ceba, barrejar-ho bé.
Afegir
el sofregit de tomàquet, barrejar bé i deixar coure una mica tot junt.
Fregir
la sípia en la paella. Afegir el sofregit de verdura a la sípia.
Afegir
l’arròs a la paella i rossejar l’arròs una estona. Afegir a la paella el fumet
i espera que comenci a bullir.
Fer
una picada d’alls, julivert i safrà. Quan el fumet comença a bullir afegir la
picada.
Afegir
les cloïsses.
Abans
hem posat a escalfar el forn a 220º, posem la paella al forn i baixem la
temperatura a 180º. Deixar 17 minuts al forn i no tocar.
Treure
la paella i deixar-la reposar entre 2 i 3 minuts
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada