Ingredients
Pasta
de full
Salmó
Espinacs
Ceba
Oli,
sal i pebre
Elaboració
Els
espinacs: netejar i coure els espinacs, deixar que s’escorrin. Fregir-los i
salpebrar-los i deixar que perdin tota l’aigua que ha quedat de la cocció.
Ceba.
Tallar la ceba petita i coure-la a poc a poc perquè es vagi caramel·litzant. Salpebrar-la
una mica. Ha de quedar d’un color daurat.
Forn:
Preescalfar el forn a 200º amb escalfor a dal i a baix sense ventilador
Pasta
de full. Desenrotllar la pasta de full i tallar-la a rectangles de 5x10 cm
aproximadament.
Posar-la
al forn entre 12 i 15 minuts. Si es vol es pot guardar en un taper que tanqui hermèticament
durant un parell de setmanes.
Salmó.
Tallar el salmó a tires, també es pot fer amb sardina fumada.
Muntar
el plat: posar la pasta de full, al damunt la ceba caramel·litzada, al damunt
els espinacs i per sobre els talls de salmó.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada