Pàgines

divendres, 20 d’octubre del 2023

Pasta de full amb espinacs i salmó

Ingredients

Pasta de full

Salmó

Espinacs

Ceba

Oli, sal i pebre

Elaboració

Els espinacs: netejar i coure els espinacs, deixar que s’escorrin. Fregir-los i salpebrar-los i deixar que perdin tota l’aigua que ha quedat de la cocció.

Ceba. Tallar la ceba petita i coure-la a poc a poc perquè es vagi caramel·litzant. Salpebrar-la una mica. Ha de quedar d’un color daurat.  

Forn: Preescalfar el forn a 200º amb escalfor a dal i a baix sense ventilador

Pasta de full. Desenrotllar la pasta de full i tallar-la a rectangles de 5x10 cm aproximadament.

Posar-la al forn entre 12 i 15 minuts. Si es vol es pot guardar en un taper que tanqui hermèticament durant un parell de setmanes.

Salmó. Tallar el salmó a tires, també es pot fer amb sardina fumada.

Muntar el plat: posar la pasta de full, al damunt la ceba caramel·litzada, al damunt els espinacs i per sobre els talls de salmó.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada