Pàgines

diumenge, 9 de desembre del 2018

Corball a la planxa amb alls i vinagre

Ingredients
Supremes de corball
Alls
Vinagre
Oli
Paper de forn




































Elaboració
Tallem els alls ben petits i els posem en una paella amb oli perquè es confitin, han de quedar daurant. Apartem la paella del foc.
En una planxa posem el paper de forn. Agafem el corball i li posem una mica de sal, pebre i l’untem amb oli.
Quan està la planxa calenta posem el corball i esperem a que es dauri.
Escalfem l’oli amb els alls.
Posem el corball en el plat, pel damunt una mica de vinagre i per sobre l’oli amb els alls confitats.

Hi ha persones que posen el vinagre en la paella on hi ha l’oli i els alls quan ha perdut una mica de temperatura.





















*Es una forma de coure el peix a la planxa que va bé per qualsevol peix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada