Pàgines

diumenge, 22 de maig del 2022

Croquetes de la Montse

 


Ingredients

250 g de pernil dolç

50 g de pernil salat

1 ceba

1 porro

1 raig de vi blanc

Una mica de sucre

150 g Farina

Llet

3 ous

Oli i sal

Farina de galeta

Elaboració

Tallar la ceba i el porro petit.

Passar el pernil dolç per la paella, quan veiem que ja està, afegim  el pernil salat  i li donem un parell de voltes. Trinxar-ho amb la Thermomix 5 s/vel 5.

Posar oli en una cassola, afegir el porro i la ceba, deixar coure uns 5 minuts, afegir el sucre i el vi blan i deixar que el vi s’evapori. Quan no quedi gens de vi i la ceba estigui transparent  posar-hi el pernil i donar unes quantes voltes.

Afegir la farina, segons la quantitat de pernil em posarem més o menys, remenar fins que la farina desapareix, es torni transparent.
Anar afegint la llet a poc a poc, que es vagi absorbint, fins que quedi la consistència que ens agrada.

Quan veiem que ja li falta poca llet a la beixamel, barrejar els tres rovell amb la llet freda i posar-ho a la massa. Remenar enèrgicament i quan es  desenganxi de la cassola vol dir que ja està feta.

Posar la massa en mànigues pastisseres i tancar-les amb una pinça. Quan està freda guardar- les a la nevera.

Quan les vulguem muntar, utilitzem les clares que ens han sobrat i la farina de galeta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada