Ingredients
250 g de pernil
dolç
50 g de pernil
salat
1 ceba
1 porro
1 raig de vi
blanc
Una mica de
sucre
150 g Farina
Llet
3 ous
Oli i sal
Farina de
galeta
Elaboració
Tallar la ceba
i el porro petit.
Passar el
pernil dolç per la paella, quan veiem que ja està, afegim el pernil salat i li donem un parell de voltes. Trinxar-ho amb
la Thermomix 5 s/vel 5.
Posar oli en
una cassola, afegir el porro i la ceba, deixar coure uns 5 minuts, afegir el
sucre i el vi blan i deixar que el vi s’evapori. Quan no quedi gens de vi i la
ceba estigui transparent posar-hi el
pernil i donar unes quantes voltes.
Afegir la
farina, segons la quantitat de pernil em posarem més o menys, remenar fins que
la farina desapareix, es torni transparent.
Anar afegint la llet a poc a poc, que es vagi absorbint, fins que quedi la
consistència que ens agrada.
Quan veiem que
ja li falta poca llet a la beixamel, barrejar els tres rovell amb la llet freda
i posar-ho a la massa. Remenar enèrgicament i quan es desenganxi de la cassola vol dir que ja està
feta.
Posar la massa
en mànigues pastisseres i tancar-les amb una pinça. Quan està freda guardar- les
a la nevera.
Quan les vulguem
muntar, utilitzem les clares que ens han sobrat i la farina de galeta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada