Pàgines

dijous, 5 de maig del 2022

Lluç amb vinagreta de verdures

 


Ingredients per a dues persones

Lloms de lluç o algun altre peix blanc

2 Pastanaga

3 Xampinyons

3 Alls tendres

Flor de farigola

Julivert

Sal

Caiena

Oli

Vinagre

Elaboració

Demanar al peixater que ens talli el lluç en dos lloms. A casa tallar-lo en porcions i que no gaire grans.

Tallar la pastanaga, els xampinyons, els alls tendres a la brunesa, quadradets petits i salar.

Posar oli en una paella, una mica abundant i quan està calent, posar-hi la caiena les verdures tallades i deixar coure a foc fort, no s’ha d’estovar. Al cap de poc posar-hi la farigola i el julivert. Quan comença a daurar-se retirar del foc.

Salar el lluç. En una paella antiadherent posar una mica d’oli, esperar que estigui calenta i posar el peix per la part de la pell, quan està daurat donar-li la volta i esperar que es dauri també.

Treure del foc i posar-lo a cada plat.

En la paella que hi tenim les verdures, treure la caiena i tirar-hi un raig de vinagre. Posar aquesta salsa pel damunt del peix.

Per acompanyar he fet unes patates al microones que combinaven molt bé

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada