Ingredients per a dues persones
Lloms de lluç o
algun altre peix blanc
2 Pastanaga
3 Xampinyons
3 Alls tendres
Flor de farigola
Julivert
Sal
Caiena
Oli
Vinagre
Elaboració
Demanar al
peixater que ens talli el lluç en dos lloms. A casa tallar-lo en porcions i que
no gaire grans.
Tallar la
pastanaga, els xampinyons, els alls tendres a la brunesa, quadradets petits i
salar.
Posar oli en
una paella, una mica abundant i quan està calent, posar-hi la caiena les
verdures tallades i deixar coure a foc fort, no s’ha d’estovar. Al cap de poc
posar-hi la farigola i el julivert. Quan comença a daurar-se retirar del foc.
Salar el lluç. En
una paella antiadherent posar una mica d’oli, esperar que estigui calenta i
posar el peix per la part de la pell, quan està daurat donar-li la volta i esperar
que es dauri també.
Treure del foc
i posar-lo a cada plat.
En la paella
que hi tenim les verdures, treure la caiena i tirar-hi un raig de vinagre. Posar
aquesta salsa pel damunt del peix.
Per acompanyar
he fet unes patates al microones que combinaven molt bé
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada