Ingredients
250 g oli d’oliva
refinat
120 g de llet
200 g de sucre
La pell d’una
llimona
4 o 5 ous segons la mida
1 pessic de sal
350 g de farina
de rebosteria
1 sobre de llevat Royal
Elaboració
Col·locar els motlles en la safata de forn, aproximadament unes 24 unitats.
Pesar tots els
ingredients.
Posar el sucre i
la pell de la llimona en el vas i polvoritzar 30 seg./ vel de 5 a 10. Retirar i
reservar. Sense rentar el vas, posar la papallona i afegir les clares d’ou i la
sal.
Programar 4 min/vel
3,5. Quan hagin muntat, reservar-les en un bol.
Amb la
papallona posada, afegir els rovells d’ou i el sucre i programar 1 min / vel
3,5.
Posar vel 3 i sense programar temps anar incorporant l’oli i
la llet per la part superior.
Retirar la
papallona, afegir la farina i el llevat i barrejar 30 seg./ vel 4. Per últim
barrejar la massa amb les clares a punt de neu en el vol.
Escalfar el
forn a 220º.
Posar la massa
en una màniga pastissera i anar-la repartint en els motlles. És important deixar-les
reposar 15 minuts. Posar la safata al forn entre 10 i 15 minuts aproximadament,
fins que estiguin daurades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada