Pàgines

dijous, 24 de març del 2022

Magdalenes amb la Thermomix

 



Ingredients

250 g oli d’oliva refinat

120 g de llet

200 g de sucre

La pell d’una llimona

4 o 5 ous segons la mida

1 pessic de sal

350 g de farina de rebosteria

1 sobre de llevat Royal

Elaboració

Col·locar els motlles en la safata de forn, aproximadament unes 24 unitats.

Pesar tots els ingredients.

Posar el sucre i la pell de la llimona en el vas i polvoritzar 30 seg./ vel de 5 a 10. Retirar i reservar. Sense rentar el vas, posar la papallona i afegir les clares d’ou i la sal.

Programar 4 min/vel 3,5. Quan hagin muntat, reservar-les en un bol.

Amb la papallona posada, afegir els rovells d’ou i el sucre i programar 1 min / vel 3,5.

Posar  vel 3 i  sense programar temps anar incorporant l’oli i la llet per la part superior.

Retirar la papallona, afegir la farina i el llevat i barrejar 30 seg./ vel 4. Per últim barrejar la massa amb les clares a punt de neu en el vol.

Escalfar el forn a 220º.

Posar la massa en una màniga pastissera i anar-la repartint en els motlles. És important deixar-les reposar 15 minuts. Posar la safata al forn entre 10 i 15 minuts aproximadament, fins que estiguin daurades.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada