Ingredients
1k Carn de vedella,
(llata, jarret o conill)
Bolets moixernons
2 Cebes de Figueres
3 Tomàquets madurs
Sal, pebre i oli
50ml de xerès dolç
Brou o aigua
mineral
10 g d’ametlles
torrades
La preparació
Repolir la carn,
salpebrar i enfarinar lleugerament.
Picar la ceba ben
fina
Ratllar els
tomàquets sense grana
Posar el cama-secs
en remull
La cocció
Posar oli en una
cassola, salar i enfarinar la carn i fregir-la fins que quedi ben rossa. Reservar-la
En el mateix oli posar
la ceba que prèviament hem tallat molt petita fins que quedi ben rossa.
Afegir el tomàquet
i deixar-ho confitar uns minuts
Tirar els cama-grocs
remullats la cassola, afegir el xerès dolç, sal-pebrar i deixar-ho coure tot
junt uns 10 minuts.
Posar a la cassola
els talls de carn que havíem reservat, cobrir amb aigua mineral calenta i a foc
molt lent, lentíssim deixar coure uns 60 minuts fins que la carn quedi ben
tendre.
Es millor deixar-ho reposar un dia.
Es millor deixar-ho reposar un dia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada