Pàgines

dimecres, 12 de juny del 2019

Fricandó





















Ingredients
1k Carn de vedella, (llata, jarret o conill)
Bolets moixernons
2 Cebes de Figueres
3 Tomàquets madurs
Sal, pebre i oli
50ml de xerès dolç
Brou o aigua mineral
10 g d’ametlles torrades

La preparació
Repolir la carn, salpebrar i enfarinar lleugerament.
Picar la ceba ben fina
Ratllar els tomàquets sense grana
Posar el cama-secs en remull

La cocció
Posar oli en una cassola, salar i enfarinar la carn i fregir-la fins que quedi ben rossa. Reservar-la
En el mateix oli posar la ceba que prèviament hem tallat molt petita fins que quedi ben rossa.
Afegir el tomàquet i deixar-ho confitar uns minuts
Tirar els cama-grocs remullats la cassola, afegir el xerès dolç, sal-pebrar i deixar-ho coure tot junt uns 10 minuts.
Posar a la cassola els talls de carn que havíem reservat, cobrir amb aigua mineral calenta i a foc molt lent, lentíssim deixar coure uns 60 minuts fins que la carn quedi ben tendre.
Es millor deixar-ho reposar un dia.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada