Pàgines

dijous, 19 d’agost del 2021

Bunyols de bacallà de la Montse

 


Ingredients

150g de bacallà dessalat

120g de farina

120ml d'aigua

2 ous

1/2 sobre de llevat Royal

 

Elaboració

Tallar el bacallà bastant petit

Posar la tassa d’aigua en un casso i  al foc fins que bulli.

Barrejar la farina amb el sobre de Royal.

Quan l’aigua bull, apartar del foc i tirar-hi la farina amb el llevat. Remenar amb una espàtula, i amb el minipimer, i anar afegint els ous d’un en un fins que la farina els vagi absorbint. Finalment afegir-hi el bacallà i el julivert tallat petit. Passar el minipimer fins que estigui ben barrejat.


Deixar reposar de 20 a 30 minuts.

Posar oli a en un casso i escalfar-lo, amb l’ajuda de unes culleretes de postres anar fent unes boles que posem al cassó. Si el bunyols estan ben fets es giren sols.

No fer-los massa grans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada