Ingredients
3kg de llimones
1kg de sucre
3,5 l d’alcohol
comestible 96º
4,5 l d’aigua
aproximadament
Un recipient
per fer la barreja
Pelar les llimones de forma que no quedi gens de blanc, perquè es amargant. El millor es fer-ho amb el pela-patates. En un recipient es posen les pells de llimona més l’alcohol, aquest ha de cobrir les llimones i deixar-ho 5 minuts.
Passat els dies,
colar l’alcohol, n’ha sortit 1,5l.
En una cassola
d’acer inoxidable posar 3,5l d’aigua mes 1kg de sucre, es posa al foc i ha de
bullir 10 minuts per fer el xarop. Es deixa refredar.
Per què quedi a
a 26º s’hi afegeix 1l d’aigua.
Es cola l’alcohol
amb llimona varies vegades i quan ja el tenim ho barregem amb el xarop, remenem
una mica i ja el podem embotellar.
Es serveix fred
de congelador
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada