Pàgines

dissabte, 20 d’agost del 2022

Limoncello


Ingredients

3kg de llimones

1kg de sucre

3,5 l d’alcohol comestible 96º

4,5 l d’aigua aproximadament

Un recipient per fer la barreja


 Elaboració

Pelar les llimones de forma que no quedi gens de blanc, perquè es amargant. El millor es fer-ho amb el pela-patates. En un recipient es posen les pells de llimona més l’alcohol, aquest ha de cobrir les llimones i deixar-ho 5 minuts.





Passat el temps, doblar la quantitat d’alcohol, tapar i deixar reposar durant 7 dies en un lloc fosc, cada dos dies moure’l sense obrir.

Passat els dies, colar l’alcohol, n’ha sortit 1,5l.

En una cassola d’acer inoxidable posar 3,5l d’aigua mes 1kg de sucre, es posa al foc i ha de bullir 10 minuts per fer el xarop. Es deixa refredar.

Per què quedi a a 26º s’hi afegeix 1l d’aigua.

Es cola l’alcohol amb llimona varies vegades i quan ja el tenim ho barregem amb el xarop, remenem una mica i ja el podem embotellar.

Es serveix fred de congelador



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada