Pàgines

diumenge, 12 de juny del 2022

Amanida de mongetes amb vinagreta

 


Ingredients

Mongetes

Patates

Pernil a tires primes

Oli

Vinagre

Sal mostassa de Dijon

Elaboració

Tallar les mongetes molt primes, bullir-les 3 minuts, refrescar-les amb aigua gelada. Escorre-les i posar-les al damunt d’un drap.

Embolicar les patates amb paper film, 2 patates de mida mitjana son 6 minuts al microones. Punxar-les amb un escuradents per veure si estan cuites.

Fer una vinagreta, 1/3 de vinagre, 2/3 d’oli d’oliva, mostassa de Dijon al gust, una mica de sal i emulsionar durant 3 minuts.

Tallar les patates a làmines d’un dit, posar-les en una safata, amanir-les amb una mica de sal, pebre negre i oli.

Posar les mongetes pel damunt, posar el pernil per sobre i amanir amb la vinagreta. Deixar reposar 1h.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada