Ingredients
Mongetes
Patates
Pernil a tires
primes
Oli
Vinagre
Sal mostassa de
Dijon
Elaboració
Tallar les
mongetes molt primes, bullir-les 3 minuts, refrescar-les amb aigua gelada.
Escorre-les i posar-les al damunt d’un drap.
Embolicar les
patates amb paper film, 2 patates de mida mitjana son 6 minuts al microones. Punxar-les
amb un escuradents per veure si estan cuites.
Fer una vinagreta,
1/3 de vinagre, 2/3 d’oli d’oliva, mostassa de Dijon al gust, una mica de sal i
emulsionar durant 3 minuts.
Tallar les
patates a làmines d’un dit, posar-les en una safata, amanir-les amb una mica de
sal, pebre negre i oli.
Posar les
mongetes pel damunt, posar el pernil per sobre i amanir amb la vinagreta.
Deixar reposar 1h.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada