Pàgines

diumenge, 17 de març del 2019

Pèsols ofegats amb menta i cava

1kg de pèsols amb tavella per cada persona
2 o 3 cebes tendres
3 alls tendres
Un ramet de menta
Una mica de julivert
Cava o vi blanc
Oli i sal
Botifarra negre opcional

Elaboració:
Posar oli en una cassola, afegir-hi la ceba tendre i els alls tallats, fins que estiguin tous no torrats, es a dir que s’estovin una mica.

Tot seguit hi tirem el pèsols, la sal i afegim el cava,  no gaire ja que els pèsols ja tenen molta aigua. Quan comenci a bullir i afegim la menta i el julivert. Baixem el foc, tapem la cassola i els anem sacsejant una mica movent la cassola. Anem controlant fins que veiem que estan cuits, canvien de color, i segons com siguin trigaran més o menys.

Si es vol hi podem posar la botifarra negra, si la posem aviat es desfarà tota o si volem la posem al final i quedarà sencera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada