Pàgines

diumenge, 17 de març del 2019

Amanida russa





























Ingredients
Patates per bullir
Mongetes tendres
Pastanaga
Maionesa
Olives farcides
Tàperes  
Anxoves
Tonyina
Cogombres amb vinagre
Piparres
2 ous
Oli, sal i vinagre

Elaboració:
Tallar les patates, les mongetes i les pastanagues a quadrets petits. Posar aigua a bullir, afegir la sal i esperar que bulli. Quan estigui bullint posar-hi la verdura i els ous per fer els ous durs. Deixa coure durant uns 8 minuts, que no es desfaci.
Escorre amb molt de compte i deixar refredar.
En un bol anar posant el altres ingredients tallats petits, les olives, les taperes, les anxoves, la tonyina, les pipares i els ous durs. Amanir-ho amb oli verge i després afegir-hi dues o tres cullerades grans de maionesa i una mica de vinagre.

Barrejar les verdures amb la resta d’ingredients i deixar que agafi tot el sabor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada