Pàgines

diumenge, 19 d’abril del 2020

Salsa per a calçots

































Ingredients

6 nyores
160 g d’ametlles torrades
40 g d’avellanes
3 tomàquets madurs escalivats
1 ceba escalivada
1 cabeça d'alls escalivada
50 g de vinagre
500 g d'oli d'oliva
Una cullerada de pebre vermell
1 culleradeta i mitja de sal

Elaboració

Primer posem les nyores dins d’un caçó amb aigua i les hi fem arrencar el bull. Ho deixem uns minuts i quan s’hagin estovat els hi traiem la carn amb una cullereta.
Posem les ametlles i les avellanes a la thermomix o en un picador i les triturem fins que quedin ben polvoritzades.
Afegim els tomàquets escalivats (sense la pell), la ceba escalivada, els alls escalivats i la carn de les nyores. Ho triturem tot (en el cas de la thermomix ho fem a velocitat 5-7-9).
Afegim el pebre vermell, la sal i el vinagre. Ho barregem tot (en el cas de la thermomix ho fem a velocitat 5).

Ara ja només falta posar l’oli. En el cas de la thermomix anirem tirant l’oli pel bocal a velocitat 5.

Si trobeu que és una mica espessa li podeu afegir una mica d’aigua.
No hi poso all cru perquè és massa fort.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada