Ingredients
6 nyores
160 g d’ametlles torrades
40 g d’avellanes
3 tomàquets madurs escalivats
1 ceba escalivada
1 cabeça d'alls escalivada
50 g de vinagre
500 g d'oli d'oliva
6 nyores
160 g d’ametlles torrades
40 g d’avellanes
3 tomàquets madurs escalivats
1 ceba escalivada
1 cabeça d'alls escalivada
50 g de vinagre
500 g d'oli d'oliva
Una cullerada de pebre vermell
1 culleradeta i mitja de sal
Elaboració
Primer posem les nyores dins d’un caçó
amb aigua i les hi fem arrencar el bull. Ho deixem uns minuts i quan s’hagin
estovat els hi traiem la carn amb una cullereta.
Posem les ametlles i les avellanes a la
thermomix o en un picador i les triturem fins que quedin ben polvoritzades.
Afegim els tomàquets escalivats (sense
la pell), la ceba escalivada, els alls escalivats i la carn de les nyores. Ho
triturem tot (en el cas de la thermomix ho fem a velocitat 5-7-9).
Afegim el pebre vermell, la sal i el
vinagre. Ho barregem tot (en el cas de la thermomix ho fem a velocitat 5).
Ara ja només falta posar l’oli. En el
cas de la thermomix anirem tirant l’oli pel bocal a velocitat 5.
Si trobeu que és una mica espessa li
podeu afegir una mica d’aigua.
No hi poso all cru perquè és massa fort.
No hi poso all cru perquè és massa fort.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada