Ingredients
Fideus d’arròs que no siguin molt prims
Ceba, talls verds
1 Porro
1 Pebrot verd
1 Pastanaga
4 Xampinyons
Col
Pollastre
Sal, soja, llima
Oli suau i sal
Elaboració
Tallar el pollastre petit i posar-lo a marinar
30 minuts amb soja i el suc de la llima.
Passat aquest temps fregir el pollastre que no quedi ros, a de quedar tendre.
Tallar el porro i la ceba a brunoise, posar
oli en una cassola i afegir el porro i la ceba que es vagin estovant sense
quedar rossos.
Posar abundant oli en un cassó i quan estigui
molt calent, a 180º, anar fregint les verdures per separat. Primer posem el
pebrot verd que hem tallat petit, com que l’oli és molt calent en un moment el
tindrem fet, mirem que canviï una mica de color i de textura i el retirem en
una escorredora. Repetim el mateix procediment amb la pastanaga tallada a
bastonets, el xampinyons a làmines i la col, sense els nervis, sols la fulla.
Afegir tota la verdura a la cassola de la ceba
i també el pollastre cuit i el suc de marinar-lo
Coure els fideus com indica el paquet, buscar
uns fideus que no siguin molt prims. Per dues persones màxim 100g
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada