Pàgines

dimarts, 29 d’octubre del 2024

Fideus d'arròs amb pollastre i verduretes

 


Ingredients

Fideus d’arròs que no siguin molt prims

Ceba, talls verds

1 Porro

1 Pebrot verd

1 Pastanaga

4 Xampinyons

Col

Pollastre

Sal, soja, llima

Oli suau i sal

Elaboració

Tallar el pollastre petit i posar-lo a marinar 30 minuts amb soja i el suc de la  llima. Passat aquest temps fregir el pollastre que no quedi ros, a de quedar tendre.

Tallar el porro i la ceba a brunoise, posar oli en una cassola i afegir el porro i la ceba que es vagin estovant sense quedar rossos.

Posar abundant oli en un cassó i quan estigui molt calent, a 180º, anar fregint les verdures per separat. Primer posem el pebrot verd que hem tallat petit, com que l’oli és molt calent en un moment el tindrem fet, mirem que canviï una mica de color i de textura i el retirem en una escorredora. Repetim el mateix procediment amb la pastanaga tallada a bastonets, el xampinyons a làmines i la col, sense els nervis, sols la fulla.

Afegir tota la verdura a la cassola de la ceba i també el pollastre cuit i el suc de marinar-lo

Coure els fideus com indica el paquet, buscar uns fideus que no siguin molt prims. Per dues persones màxim 100g

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada