Ingredients
3 Albergínies
1 Porro
1 Ceba
Oli
Mantega
3 cullerades de farina
Llet
Un raig de vi blanc.
Elaboració
Escalivar les albergínies, pelar-les i
amanir-les amb una mica de sal, oli i pebre. Tallar el porro i la ceba i picar-ho
amb la Thermomix 6seg/vel 5. Posar oli i mantega en el cassó i esperar que
s’escalfi, afegir el porro i la ceba picats, una mica de sal i esperar que
s’estovi. Mentrestant tallar l’albergínia ben petita. Quan la ceba i el porro
comencen a enrossir-se posar-hi un raig de vi blanc i esperar que es redueixi.
Afegir l’albergínia i barrejar-ho amb la ceba i el porro, afegir una mica de
sal.
Posar la farina, segons la quantitat
d’albergínia s’ha de posar la quantitat de sal. Remenar fins que la farina està
ben barrejada i esperar que estigui cuita, ha de quedar transparent.
Mentrestant, escalfar la llet, anar-la posat
al cassó a mida que es va absorbint fins que tenim la consistència desitjada.
Tot junt ha de coure una estona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada