Pàgines

dimarts, 29 d’octubre del 2024

Croquetes d'albergínia

 


Ingredients

3 Albergínies

1 Porro

1 Ceba

Oli

Mantega

3 cullerades de farina

Llet

Un raig de vi blanc.

Elaboració

Escalivar les albergínies, pelar-les i amanir-les amb una mica de sal, oli i pebre. Tallar el porro i la ceba i picar-ho amb la Thermomix 6seg/vel 5. Posar oli i mantega en el cassó i esperar que s’escalfi, afegir el porro i la ceba picats, una mica de sal i esperar que s’estovi. Mentrestant tallar l’albergínia ben petita. Quan la ceba i el porro comencen a enrossir-se posar-hi un raig de vi blanc i esperar que es redueixi. Afegir l’albergínia i barrejar-ho amb la ceba i el porro, afegir una mica de sal.

Posar la farina, segons la quantitat d’albergínia s’ha de posar la quantitat de sal. Remenar fins que la farina està ben barrejada i esperar que estigui cuita, ha de quedar transparent.

Mentrestant, escalfar la llet, anar-la posat al cassó a mida que es va absorbint fins que tenim la consistència desitjada. Tot junt ha de coure una estona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada