Pàgines

dimecres, 28 d’agost del 2024

Coca de full amb pebrots i ceba

 


Ingredients

Pasta de full rectangular

1 o 2 Pebrots vermells

2 cebes tendres

1 ou

Oli, sal, pebre vermell

Elaboració

Tallar els pebrots a bastonets, salar-los una mica i posar-los a la paella amb una mica d’oli. Esperar que estiguin cuits, que estiguin tous però no daurats i escorre’ls perquè perdin l’oli que els sobre.

Tallar la ceba al llarg, salar-la una mica i posar-la en un cassó amb una mica d’oli, deixar que es vagi estovant sense daurar-se i escórrer-la.

Preescalfar el forn a 200º

Obrir la pasta de full, posar-la en una safata de forn amb el paper que porta a sota i punxar-la perquè no s’infli. Batre l’ou i pintar la massa.

Posar pel damunt primer el pebrot i a sobre la ceba.

Posar al forn 25 minuts a 200º i 5 minuts a 170º

Retirar, esperar una mica i posar-hi pel damunt una mica de pebre vermell i una mica d’oli.

Treure el paper que te a sota.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada