Ingredients
Pasta de full rectangular
1 o 2 Pebrots vermells
2 cebes tendres
1 ou
Oli, sal, pebre vermell
Elaboració
Tallar els pebrots a bastonets,
salar-los una mica i posar-los a la paella amb una mica d’oli. Esperar que estiguin
cuits, que estiguin tous però no daurats i escorre’ls perquè perdin l’oli que
els sobre.
Tallar la ceba al llarg, salar-la una
mica i posar-la en un cassó amb una mica d’oli, deixar que es vagi estovant
sense daurar-se i escórrer-la.
Preescalfar el forn a 200º
Obrir la pasta de full, posar-la en una safata
de forn amb el paper que porta a sota i punxar-la perquè no s’infli. Batre l’ou
i pintar la massa.
Posar pel damunt primer el pebrot i a
sobre la ceba.
Posar al forn 25 minuts a 200º i 5 minuts
a 170º
Retirar, esperar una mica i posar-hi pel
damunt una mica de pebre vermell i una mica d’oli.
Treure el paper que te a sota.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada