Ingredients
Maduixots
Pell de llimona
Fulles d’alfàbrega
Sucre
Aigua
Sorbet de llimona
Piquem els maduixots, els amanim amb
l’almívar que haurem fet, hi posem la pell d’una llimona i fulles d’alfàbrega i
ho deixem reposar a la nevera.
Quan ho servim hi posem una bola de sorbet
de llimona unes flors de saüc
Almívar
Ingredients
Per cada 100 g d’aigua 130 de sucre
Opcional
suc de ½ llimona la pell de la llimona
algun licor
alfàbrega
Amb Thermomix
Posar el sucre, l’aigua i el que es
desitgi.
Programar 7min/100º/vel 2
Per perfumar-lo es pot substituir una part
de l’aigua per algun licor, o algun suc, cafè...
Es pot utilitzar fred o calent, pel pa de
pessic millor fred
Es pot guardar varies setmanes en la nevera
ben tancat.
Si es vol mes espès es pot fer amb 50g
d’aigua i 100 de sucre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada