Ingredients per 4 persones
1
rèmols de 1,300g (és abundant)
3
cebes tendres
2
gots de vi blanc
1
pebrot verd no gaire gran
1
fulla de llorer
500g
de patates
Pebre
blanc
Oli
d’oliva
Sal
Julivert
Elaboració
Pelem
i tallem les patates i el pebrot a rodanxes.
Pelem
i tallem les cebes a la juliana
En
la safata de forn i posem una mica d’oli, a sobre i posem la ceba, després el
pebrot i al damunt la patata. Així evitem que la ceba es cremi. Hi afegim una
fulla de llorer, un raig d’oli i un got de vi blanc. Ho salem i ho posem a la
part baixa del forn, a 180º, durant 20 minuts.
Agafem
el rèmol i li fem uns talls al llom seguit l’espina i al través, el salpebrem.
Escalfem
el forn a 200º. Posem el peix al damunt de les patates, ho reguem amb un got de
vi i el deixem al forn 20 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada