Pàgines

dilluns, 5 de febrer del 2024

Rèmol al forn

 


Ingredients per 4 persones

1 rèmols de 1,300g (és abundant)

3 cebes tendres

2 gots de vi blanc

1 pebrot verd no gaire gran

1 fulla de llorer

500g de patates

Pebre blanc

Oli d’oliva

Sal

Julivert

Elaboració

Pelem i tallem les patates i el pebrot a rodanxes.

Pelem i tallem les cebes a la juliana

En la safata de forn i posem una mica d’oli, a sobre i posem la ceba, després el pebrot i al damunt la patata. Així evitem que la ceba es cremi. Hi afegim una fulla de llorer, un raig d’oli i un got de vi blanc. Ho salem i ho posem a la part baixa del forn, a 180º, durant 20 minuts.

Agafem el rèmol i li fem uns talls al llom seguit l’espina i al través, el salpebrem.

Escalfem el forn a 200º. Posem el peix al damunt de les patates, ho reguem amb un got de vi i el deixem al forn 20 minuts.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada