Pàgines

diumenge, 19 de gener del 2025

Fricandó de bolets al estil del Luca del restaurant Allium de Mataró





Ingredients

Bolets shitake

Bolets portobello

Gírgola

Ceba

Vi ranci

1 cullerada de cafè de Maizena

1 cullerada de postres de Miso

Brou de verdura o de carn

Elaboració

Començarem saltejant del bolets en una paella molt calenta i amb poc oli, fer-ho en diverses vegades per no apilar els bolets. No posar sal al bolets fins que estiguin cuit perquè no deixin anar aigua.

En una cassola sofregim la ceba fins que quedi transparent, afegim els bolets i el vi ranci i esperem que s’evapori l’alcohol. Incorporem el brou i el miso i deixem que bulli durant 30 minuts. Un cop passat aquest temps barrejarem l’aigua i la maizena i ho incorporem a la cassola. Deixem que bulli uns minuts  per què la maizena es cogui .

Ho podem servir sol, amb un ou a baixa temperatura, amb un puré de patates o amb arròs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada