Crestes de tonyina
Ingredients
Tonyina de llauna
2 ous durs
Ceba confitada
Salsa de tomàquet
Una mica de pebrot vermell
Una cullaradeta de tomàquet concentrat
Oblees la Buitoni
Elaboració:
Tallar la ceba i el pebrot vermell ben petit i posar-ho al foc en una paella amb una mica d'oli, esperar que es comenci a daurar i afegir-hi la salsa de tomàquet, esperar que es confiti.
Trinxar la tonyina de llauna i posar-la en un vol, picar els ous durs i posar-los en el vol. Afegir en aquesta barreja el sofregit de ceba, pebrot i tomàquet, remenar-ho be i posar-hi la culleradeta de tomàquet concentrat.
Posar les oblees sobre el marbre, anar posant una cullerada del farcit i tancar-les primer amb el dits i després amb la forquilla. Fregir-les amb abundant oli.
Crestes d'espinacs
Ingredients
Espinacs
Pinyons
Panses
Farina i llet
Oli, sal i pebre
Elaboració
Bullir els espinacs i escorre’ls. Posar oli en
una paella i fregir els pinyons una mica, que comencin a daurar-se,
reservar-los. Posar els espinacs i esperar que treguin tota l’aigua que els
queda, afegir les panses que prèviament les haurem posat en remull. Afegir una
mica de farina i esperar que es fregeixi. Afegir els pinyons i una mica de llet
per lligar-ho.
Crestes d’ou amb pernil
ingredients
Ous
Pernil dolç
Llet
Oli i sal
Elaboració
Batre els ous i salpebrar-los. Tallar el
pernil petit i reservar. Posar oli en una paella esperar que s’escalfi una mica
i afegir els ous, quan comença a quallar-se afegir el pernil i remenar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada