Pàgines

divendres, 7 de febrer del 2025

Crestes de tonyina, espinacs o ou i pernil


Crestes de tonyina

Ingredients

Tonyina de llauna

2 ous durs

Ceba confitada

Salsa de tomàquet

Una mica de pebrot vermell

Una cullaradeta de tomàquet concentrat

Oblees la Buitoni

Elaboració:

Tallar la ceba i el pebrot vermell ben petit i posar-ho al foc en una paella amb una mica d'oli, esperar que es comenci a daurar i afegir-hi la salsa de tomàquet, esperar que es confiti. 

Trinxar la tonyina de llauna i posar-la en un vol, picar els ous durs i posar-los en el vol. Afegir en aquesta barreja el sofregit de ceba, pebrot i tomàquet, remenar-ho be i posar-hi la culleradeta de tomàquet concentrat.

Posar les oblees sobre el marbre, anar posant una cullerada del farcit i tancar-les primer amb el dits i després amb la forquilla. Fregir-les amb abundant oli.

 

Crestes d'espinacs

Ingredients

Espinacs

Pinyons

Panses

Farina i llet

Oli, sal i pebre

Elaboració

Bullir els espinacs i escorre’ls. Posar oli en una paella i fregir els pinyons una mica, que comencin a daurar-se, reservar-los. Posar els espinacs i esperar que treguin tota l’aigua que els queda, afegir les panses que prèviament les haurem posat en remull. Afegir una mica de farina i esperar que es fregeixi. Afegir els pinyons i una mica de llet per lligar-ho.

 

Crestes d’ou amb pernil

ingredients

Ous

Pernil dolç

Llet

Oli i sal

Elaboració

Batre els ous i salpebrar-los. Tallar el pernil petit i reservar. Posar oli en una paella esperar que s’escalfi una mica i afegir els ous, quan comença a quallar-se afegir el pernil i remenar.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada