Ingredients
Bacallà
Porros
Panses
Carxofes confitades
Vi blanc
Farina
Oli
Aigua
Elaboració
Tallar el porro petit. Posar oli en una
cassola i quan esta una mica calent posar-hi el porro i deixar que es vagi estovant.
Posar les panses en un got amb aigua i
posar-ho al microones 1 o 2 minuts perquè s’estovin, escórrer les panses.
Posar les panses en el sofregit de porro i esperar que es comenci a enrossir, afegir el vi blanc i esperar que s’evapori l’alcohol, posar una culleradeta de farina, remenar i deixar que és cogui, afegir una mica d’aigua perquè faci la salsa. Afegir-hi les carxofes confitades.
Enfarinar el bacallà, posar un casso al foc
amb força oli i esperar que estigui calent, posar-hi el bacallà i fregir-lo
fins que comenci a daurar-se, treure’l .
Posar el bacallà en el sofregit de porros i
posar-lo al forn 7 minuts a 200º
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada