Pàgines

divendres, 7 de febrer del 2025

Bacallà amb porros i panses



Ingredients

Bacallà

Porros

Panses

Carxofes confitades 

Vi blanc

Farina

Oli

Aigua

Elaboració

Tallar el porro petit. Posar oli en una cassola i quan esta una mica calent posar-hi el porro i deixar que es vagi estovant.

Posar les panses en un got amb aigua i posar-ho al microones 1 o 2 minuts perquè s’estovin, escórrer les panses.

Posar les panses en el sofregit de porro i esperar que es comenci a enrossir, afegir el vi blanc i esperar que s’evapori l’alcohol, posar una culleradeta de farina, remenar i deixar que és cogui, afegir una mica d’aigua perquè faci la salsa. Afegir-hi les carxofes confitades.

Enfarinar el bacallà, posar un casso al foc amb força oli i esperar que estigui calent, posar-hi el bacallà i fregir-lo fins que comenci a daurar-se, treure’l .

Posar el bacallà en el sofregit de porros i posar-lo al forn 7 minuts a 200º

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada