Pàgines

diumenge, 3 de gener del 2021

Fricandó amb l'olla ràpida

 


FRICANDÓ

Ingredients

1k Carn de vedella, (llata, jarret o conill)

Bolets moixernons i xampinyons

2 Cebes de Figueres

3 Tomàquets madurs

Sal, pebre i oli

50ml de xerès dolç

50ml de vi ranci

Brou o aigua mineral

 

La preparació

Repolir la carn, salpebrar i enfarinar lleugerament.

Picar la ceba ben fina

Ratllar els tomàquets sense grana

Posar el cama-secs en remull

 

La cocció

Posar oli en una cassola, salar i enfarinar la carn i fregir-la fins que quedi rossa. Reservar-la

En el mateix oli, si no està massa torrat, posar la ceba que prèviament hem tallat molt petita fins que quedi ben rossa.

Afegir el tomàquet ratllat i deixar-ho confitar uns minuts

Posar el vi ranci i el xerès i esperar que es redueixi.

Posar la carn a l’olla i al damunt els moixernons remullats i els xampinyons naturals.

Tancar l’olla esperar que pugin les dues anelles taronges i deixar-ho 10 minuts, passat aquest temps apagar el foc i esperar que baixi la pressió.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada