FRICANDÓ
Ingredients
1k Carn de
vedella, (llata, jarret o conill)
Bolets
moixernons i xampinyons
2 Cebes de
Figueres
3
Tomàquets madurs
Sal, pebre
i oli
50ml de
xerès dolç
50ml de vi
ranci
Brou o
aigua mineral
La
preparació
Repolir la
carn, salpebrar i enfarinar lleugerament.
Picar la
ceba ben fina
Ratllar
els tomàquets sense grana
Posar el
cama-secs en remull
La cocció
Posar oli en
una cassola, salar i enfarinar la carn i fregir-la fins que quedi rossa.
Reservar-la
En el
mateix oli, si no està massa torrat, posar la ceba que prèviament hem tallat
molt petita fins que quedi ben rossa.
Afegir el
tomàquet ratllat i deixar-ho confitar uns minuts
Posar el
vi ranci i el xerès i esperar que es redueixi.
Posar la
carn a l’olla i al damunt els moixernons remullats i els xampinyons naturals.
Tancar
l’olla esperar que pugin les dues anelles taronges i deixar-ho 10 minuts,
passat aquest temps apagar el foc i esperar que baixi la pressió.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada