Pàgines

dimarts, 7 de novembre del 2023

Pollastre al "ajillo" segons el Manel

 


Ingredients

2 quarts de pollastre, la part de la cuixa

Ceba tendre

Alls tendres si n’hi ha

Tomàquets xerri

4 fulles de llorer

2 branquetes de farigola

Julivert

Alls

Conyac

Una copa de vi ranci

2 Caiena

1 Llimona

 Preparació

Tallar el pollastre en trossos petits, salpebrar. Posar una cassola amb oli  al foc, el foc ha de ser potent. Posar el pollastre a la cassola.

Quan estigui una mica fet afegir la ceba tendre tallada, els  alls tendres tallats, tomàquets xerri tallats per la meitat, la farigola i el llorer.

Després d’una estona posar el conyac i flamejar. Quan el foc s’ha apagat afegir una copa de vi ranci o mançanilla.

Després afegir molts alls tallats a làmines, pebre negra i 2 caienes.

Rostir-lo bé u després tapar-lo, al voltant de 5 o 6 minuts.

Al final afegir el suc d’una llimona, tallar el julivert tallat petit i acabar de reduir el líquid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada