Ingredients
2
quarts de pollastre, la part de la cuixa
Ceba
tendre
Alls
tendres si n’hi ha
Tomàquets
xerri
4
fulles de llorer
2
branquetes de farigola
Julivert
Alls
Conyac
Una
copa de vi ranci
2
Caiena
1
Llimona
Tallar
el pollastre en trossos petits, salpebrar. Posar una cassola amb oli al foc, el foc ha de ser potent. Posar el pollastre
a la cassola.
Quan
estigui una mica fet afegir la ceba tendre tallada, els alls tendres tallats, tomàquets xerri tallats
per la meitat, la farigola i el llorer.
Després
d’una estona posar el conyac i flamejar. Quan el foc s’ha apagat afegir una
copa de vi ranci o mançanilla.
Després
afegir molts alls tallats a làmines, pebre negra i 2 caienes.
Rostir-lo
bé u després tapar-lo, al voltant de 5 o 6 minuts.
Al
final afegir el suc d’una llimona, tallar el julivert tallat petit i acabar de
reduir el líquid.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada