Pàgines

divendres, 19 de gener del 2024

Cloïsses amb mongetes i vi blanc



 Ingredients per a dues persones

200g de mongetes cuites del costat del mercat de Santa Catarina

2 grapats de cloïsses gallegues

4 grans d’alls laminats

1 o 2 caienes

Una cullerada de cafè de farina

½ cullerot de brou

Un got de vi de vi blanc

Julivert trinxat

Porradell trinxat

Oli d’oliva

Elaboració

Posar en una cassola un raig d’oli, afegir-hi les dues caienes i l’all laminat, amb el foc baix esperar que els alls es confitin. Posar-hi la cullerada de farina i que es cogui una mica, afegir el vi blanc i esperar que s’evapori una mica l’alcohol.

Posar-hi les cloïsses, afegir mig cullerot de fumet, espera que les cloïsses s’obrin i posar-hi les mongetes cuites, esperar un parell de minut i posar-hi el julivert i el porradell.

No hi he posat sal.

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada