200g
de mongetes cuites del costat del mercat de Santa Catarina
2
grapats de cloïsses gallegues
4
grans d’alls laminats
1
o 2 caienes
Una
cullerada de cafè de farina
½
cullerot de brou
Un
got de vi de vi blanc
Julivert
trinxat
Porradell
trinxat
Oli
d’oliva
Elaboració
Posar
en una cassola un raig d’oli, afegir-hi les dues caienes i l’all laminat, amb
el foc baix esperar que els alls es confitin. Posar-hi la cullerada de farina i
que es cogui una mica, afegir el vi blanc i esperar que s’evapori una mica l’alcohol.
Posar-hi
les cloïsses, afegir mig cullerot de fumet, espera que les cloïsses s’obrin i
posar-hi les mongetes cuites, esperar un parell de minut i posar-hi el julivert
i el porradell.
No
hi he posat sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada