Ingredients
Pasta “quebrada”
150
de farina de rebosteria
75g
de mantega molt freda
½
culleradeta de sal
50g
d’aigua ben freda
Crema
250ml
de llet
3
rovell
45g
de sucre
20g
de maizena
Poma tallada a grills
Sucre
Elaboració
Pasta
quebrada amb la Thermomix. Posar en el vas la farina, la mantega, la sal i l’aigua
i barrejar 20seg/ vel 4. Retirar la pasta, fer una bola una mica aplanada i
embolicar-la amb film transparent. Deixar-la a la nevera uns 15 minut. Llavors
ja la podem utilitzar.
Donar-li
la forma del motlle amb el corro i a dins de dos full de paper vegetal perquè
no s’enganxi. Posar mantega al motlle, posar al massa i punxar-la perquè no s’infli.
Posar-la al forn uns 15 o 20 minuts.
Crema catalana amb la Thermomix. Posar en el vas la llet, la maizena, els ous, el sucre. Programar 7 minuts/90º/ vel 4. Passat el temps si veiem que te algun grumoll barrejar 5seg a velocitat 10
Preescalfar
el forn a 180º
A
sobre de la massa que hem fornejat i posem la crema i a sobre la poma. Al damunt
hi posem una mica de sucre i ho enfornem entre 35 i 40 minuts, cal vigilar com
va.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada