Pàgines

divendres, 20 d’octubre del 2023

Pastís de poma amb crema


Ingredients

Pasta “quebrada”

150 de farina de rebosteria

75g de mantega molt freda

½ culleradeta de sal

50g d’aigua ben freda

Crema

250ml de llet

3 rovell

45g de sucre

20g de maizena

Poma tallada a grills

Sucre

Elaboració

Pasta quebrada amb la Thermomix. Posar en el vas la farina, la mantega, la sal i l’aigua i barrejar 20seg/ vel 4. Retirar la pasta, fer una bola una mica aplanada i embolicar-la amb film transparent. Deixar-la a la nevera uns 15 minut. Llavors ja la podem utilitzar.

Donar-li la forma del motlle amb el corro i a dins de dos full de paper vegetal perquè no s’enganxi. Posar mantega al motlle, posar al massa i punxar-la perquè no s’infli. Posar-la al forn uns 15 o 20 minuts.

Crema catalana amb la Thermomix. Posar en el vas la llet, la maizena, els ous, el sucre. Programar 7 minuts/90º/ vel 4. Passat el temps si veiem que te algun grumoll barrejar 5seg a velocitat 10


Pelar i tallar la poma.

Preescalfar el forn a 180º

A sobre de la massa que hem fornejat i posem la crema i a sobre la poma. Al damunt hi posem una mica de sucre i ho enfornem entre 35 i 40 minuts, cal vigilar com va.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada