Pàgines

diumenge, 14 de novembre del 2021

Pollastre Thai a la paella

 


Ingredients

1 pollastre desossat

Maizena

Oli, sal i pebre

Col

Llima

Sal

Oli de sèsam

 

Aquesta recepta és perfecta per a un dia entre setmana amb poc temps i amb recursos que hom pot tenir a casa.

1.      Es desossa el pollastre completament

2.      Un cop desossat, es seca amb un drap i l’empolvorem amb maizena la part de la pell

3.      Amb una paella amb poc oli el comencem a cuina per la part de la pell a foc baix, jo crec que en la cuina d’inducció de casa s’ha de cuinar al 4.

4.      El control de la cocció es fa sempre mirant la vora del pit del pollastre

5.      Una vegada la part de dalt estigui quasi del tot cuinada, posar-li una mica de salsa Wok , és el moment de donar-li la volta i passar-lo pel foc 30 segons .

6.      Ha arribat el moment d’emplatar-lo

7.      l’hem acompanyat amb una amanida de col amb llima. Taller les fulles mes externes de la col, agafem les que ja són una mica tendres i les tallem molt primes, a la juliana, ja en el vol l’ amanim amb una mica de sal, el suc d’una llima, oli (potser millor de gira-sol) i una mica d’oli de sèsam.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada