Ingredients
1 pollastre desossat
Maizena
Oli, sal i pebre
Col
Llima
Sal
Oli de sèsam
Aquesta recepta és perfecta per a un dia entre setmana amb poc
temps i amb recursos que hom pot tenir a casa.
1. Es
desossa el pollastre completament
2. Un
cop desossat, es seca amb un drap i l’empolvorem amb maizena la part
de la pell
3. Amb
una paella amb poc oli el comencem a cuina per la part de la pell a foc
baix, jo crec que en la cuina d’inducció de casa s’ha de cuinar al 4.
4. El
control de la cocció es fa sempre mirant la vora del pit del pollastre
5. Una
vegada la part de dalt estigui quasi del tot cuinada, posar-li una mica de
salsa Wok , és el moment de donar-li la volta i passar-lo pel foc 30
segons .
6. Ha
arribat el moment d’emplatar-lo
7. l’hem
acompanyat amb una amanida de col amb llima. Taller les fulles mes externes de
la col, agafem les que ja són una mica tendres i les tallem molt primes, a la
juliana, ja en el vol l’ amanim amb una mica de sal, el suc d’una llima, oli
(potser millor de gira-sol) i una mica d’oli de sèsam.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada