Ingredients
1 kg Formatge
Philadelphia 700 g.
Formatge Philadelphia
30g Formatge
Idiazabal 20
g Formatge Idiazabal
7 ous sencers 5
ous sencers
500 ml de nata 350
ml de nata
400 g Sucre fi 280
g Sucre fi
25 g Maizena 18
g Maizena
Paper
sulfuritzat Paper
sulfuritzat
Un pessic de
sal Un
pessic de sal
Elaboració
Folrar el
motlle amb paper sulfuritzat, fer quatre talls que no arribin al començament de
la base del motlle. Posar mantega i farina al motlle perquè no s’enganxi i
posar el paper al damunt.
En un bol afegir
els ous, el sucre i la Maizena i ho batre una mica. Després posar la nata i el
formatges i batre-ho amb el minipimer. Queda com una crema.
Abocar-ho dins
del motlle i ho enfornar a 220º sense aire, prèviament escalfar el forn a 240º,
el deixar-lo 45’. Quan ha passat aquest,
temps potser que encara estigui tou, no passa res quan es refreda es
solidifica.
Es pot
acompanyar amb gelat o melmelada.
Es pot fer el
dia abans.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada