Pàgines

dimarts, 27 de desembre del 2022

Pastís de formatge a l'estil del Nandu Jubany

 


Ingredients

1 kg Formatge Philadelphia                        700 g. Formatge Philadelphia

30g Formatge Idiazabal                               20 g Formatge Idiazabal

7 ous sencers                                                5 ous sencers

500 ml de nata                                              350 ml de nata

400 g Sucre fi                                                280 g Sucre fi

25 g Maizena                                                 18 g Maizena

Paper sulfuritzat                                            Paper sulfuritzat

Un pessic de sal                                             Un pessic de sal

 

Elaboració

Folrar el motlle amb paper sulfuritzat, fer quatre talls que no arribin al començament de la base del motlle. Posar mantega i farina al motlle perquè no s’enganxi i posar el paper al damunt.

En un bol afegir els ous, el sucre i la Maizena i ho batre una mica. Després posar la nata i el formatges i batre-ho amb el minipimer. Queda com una crema.

Abocar-ho dins del motlle i ho enfornar a 220º sense aire, prèviament escalfar el forn a 240º, el deixar-lo  45’. Quan ha passat aquest, temps potser que encara estigui tou, no passa res quan es refreda es solidifica.

Es pot acompanyar amb gelat o melmelada.

Es pot fer el dia abans.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada