Pàgines

divendres, 20 de gener del 2023

Macarrons amb secret ibèric i botifarra



Ingredients per a 10 persones

750g de macarrons

2 cebes

Tomàquet

1 secret ibèric

300g de botifarra

150g formatge ratllat

Sal i oli

60ml de brandi

Pebre i sucre

Orenga i farigola

Cassola Le creuset

Elaboració

Tallar el secret ibèric molt petit, esmicolar la botifarra.

Posar oli a la creuset, que cobreixi el fons, posar el foc al número 5 o 6. Espera que s’escalfi i posar el secret i la botifarra que es fregeixin. Quan estigui daurat, retirar la carn.

Tallar la ceba molt petita, posar-la a la cassola i esperar que s’estovi i quan comença a agafar una mica de color afegir-hi el brandi, l’orenga i la farigola i esperar que es redueixi.
Posar el tomàquet ratllat (natural o de pot) afegir una cullerada de sucre. Quan veiem que el tomàquet està mig fet afegir-hi la carn que teníem reservada. Deixar coure tot junt fins que el sofregit estigui fet.

Posar una olla amb aigua i sal a bullir. Quan bulli posar-hi el macarrons i comptar 9’ a partir del moment que torna a bullir i escórrer.

Barrejar amb el sofregit i deixar coure uns 2 minuts tot junt i ja es pot servir.

Posar un vol amb el formatge ratllat a la taula per qui se’n vulgui servir.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada