Ingredients per a 10 persones
750g de
macarrons
2 cebes
Tomàquet
1 secret ibèric
300g de
botifarra
150g formatge
ratllat
Sal i oli
60ml de brandi
Pebre i sucre
Orenga i farigola
Cassola Le creuset
Elaboració
Tallar el
secret ibèric molt petit, esmicolar la botifarra.
Posar oli a la
creuset, que cobreixi el fons, posar el foc al número 5 o 6. Espera que s’escalfi
i posar el secret i la botifarra que es fregeixin. Quan estigui daurat, retirar
la carn.
Tallar la ceba
molt petita, posar-la a la cassola i esperar que s’estovi i quan comença a
agafar una mica de color afegir-hi el brandi, l’orenga i la farigola i esperar
que es redueixi.
Posar el tomàquet ratllat (natural o de pot) afegir una cullerada de sucre.
Quan veiem que el tomàquet està mig fet afegir-hi la carn que teníem reservada.
Deixar coure tot junt fins que el sofregit estigui fet.
Posar una olla
amb aigua i sal a bullir. Quan bulli posar-hi el macarrons i comptar 9’ a partir
del moment que torna a bullir i escórrer.
Barrejar amb el
sofregit i deixar coure uns 2 minuts tot junt i ja es pot servir.
Posar un vol
amb el formatge ratllat a la taula per qui se’n vulgui servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada